Hoe werkt MijnOefening?

mijnoefening fysiotherapeuten
<

 

 

 

 

 

 

 

 

Mijnoefening is ontworpen door fysiotherapeuten, oefentherapeuten en chiropractoren voor u, ter vebetering en ter preventie van klachten aan het bewegingsapparaat. Lees alles over de juiste slaaphouding, correct tillen en doe oefeningen ter voorkoming van klachten.

Ervaart u klachten, dan wordt u te allen tijde aangeraden contact op te nemen met uw therapeut alvorens u de oefening uitvoert. Wilt u meer oefeningen zien op de website, dan kunt u zich kosteloos aanmelden. Echter, het grootste deel van de oefeningen is afgeschermd voor de therapeuten en kunnen alleen op advies van deze therapeuten en of (huis)arts worden gedaan.

De bij MijnOefening aangesloten therapeuten en of (huis)artsen kunnen de specifiek voor u geschikte oefeningen en adviezen selecteren en doorsturen naar uw e-mail. De therapeut kan zo een oefeningenlijst samenstellen, die u vervolgens via onze website kunt inzien.

De spelregels:

1: Indien u op mijnoefening kijkt zonder therapeutisch advies, dan wordt u aangeraden pas aan een oefening te beginnen als u geen of nauwelijks pijnklachten ervaart.

2: Ervaart u klachten, bespreek dan met een therapeut uw conditie voor u de oefeningen doet. Op advies van uw therapeut kunt u vervolgens de oefeningen uitvoeren.

3: Iedereen wordt aangeraden de houdingsregels en tips door te lezen. Mocht u twijfelen of de informatie ook geldt voor uw persoonlijke conditie, bespreek dit dan met uw therapeut of (huis)arts. 

4: Door middel van de zoekfilter kunt u oefeningen bekijken die voor u geschikt kunnen zijn. Iedereen reageert anders op een oefening. Mijnoefening.nl is niet verantwoordelijk voor het eventueel blesseren en/of verergeren van de klacht. U wordt daarom nogmaals met klem aangeraden om contact op te nemen met een therapeut.

Naar nieuws archief