Chiropractor Hilversum MoveWell

Chiropractie MoveWell

Mijnoefening is opgezet door Sten Hofstad, chiropractor en rug- en nekspecialist bij Chiropractie MoveWell in Hilversum. MoveWell Feel Better is niet voor niets hun slogan.

 

Een kijkje bij MoveWell

MoveWell is een rugcentrum gefocust op het correct functioneren van het bewegingsapparaat. Met recht trots op de hoge klantwaardering 5/ 5 sterren. Vele recensies van o.a. google en facebook. Bij MoveWell weten ze dat het verbeteren van mobiliteit en stabiliteit gecombineerd moet worden om uiteindelijk van de klachten af te komen en dagelijks weer goed te functioneren. Via het unieke in3stappenbeter module proberen zij de patiënten snel en adequaat te helpen voor bijvoorbeeld nek- en rugklachten door middel van de nieuwste inzichten binnen de chiropractie, fysiotherapie en oefentherapie.

 

 

De 3 stappen zijn ter uitleg naar de patiënt:

1. bewegen / 2. stabiliseren / 3. functioneren.

 

Stap 1: Bewegen

De focus ligt op het verbeteren van pijn door middel van een specifieke chiropractische behandeling. MoveWell beschikt over moderne chiropractische behandeltafels om de klacht te kunnen behandelen.

 

Stap 2: Stabiliseren

Deze stap focust op het versterken van de aangedane gewrichten en spieren. Uiteraard door middel van de website MijnOefening en de aanwezige rugrevalidatie. Deze rugrevalidatie focust op de kleinere spieren die vaak te zwak zijn om de rug goed aan te sturen.

 

Stap 3: Functioneren

Uiteraard wanneer stap 1 en 2 goed gaat functioneert u weer beter in het dagelijks leven. U krijgt tips, oefeningen en andere adviezen mee om te voorkomen dat deze klachten weer terug komen.

 

Voor meer vragen over behandeling bij MoveWell, klik dan hier Chiropractor Hilversum.

 

MijnOefening

MijnOefening is sinds 2014 online en is opgesteld met een team fysiotherapeuten, oefentherapeuten en chiropractoren. MijnOefening biedt een platform aan waar preventie centraal staat. Als mensen nu doordrongen zijn dat ze minstens 30 minuten moeten bewegen per dag, moeten tandenpoetsen, voldoende fruit, groente en vis moeten eten; dan is het ook tijd dat mensen beter op de houding letten, preventief oefeningen moeten doen of bij lichte klachten.

 

 

MijnOefening is een uiteindelijk uitgegroeid tot een unieke website en app voor iedereen ter voorkoming  van en voor het helpen tegen klachten aan het bewegingsapparaat, door middel van informatie en oefeningen via afbeeldingen en instructiefilmpjes.